cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Servis kerete dapat hadiah

Salam Sejahtera&Salam 1 Malaysia,

Untuk servis ke-5 ni Cikna xmo dh guna proton servis, merajuk tahap gaban dah ni. Berbulan tunggu call utk tukar barang yg rosak tp senyap bila kita call tolak sana tolak sini xkan la korang xde rekod problem customer. Dh la dia bg anggaran utk servis ke-5(major) dalam RM5++  xmasuk goverment tax lg tu.

Hujung bulan11 ritu Cikna g beli minyak hitam kat shell harga dalam RM125 beserta hadiah. Untuk Shell helix ultra hadiahnye jam  tangan G-Shock tapi Cikna xmo jam tu sbb tinggal warna hijau je Ciknakn alergik sikit ngan warna hijau ni so minta tukar dgn hadiah yg lain cashier tu bg la air tin ni ha. Dan akhirnya selamat dikekahkan kat anak sedara yg kebetulan balik baru2 ni. Masing2 bersorak "yeaa, Acikna belanja air KFC" tgk KFC jugak yg dapat nama.....;-(

Free gift dr pembelian minyak hitam Shell Helix Ultra
Petang semalam g servis kereta kat bengkel biasa je kat area Mahsan,N.9. Cikna cuma tukar minyak hitam, filter, wat aligment(abang long yg suruh sbb dia bawa rasa macam xbest Cikna bawa rasa happy je), chamber tayar kena bayar dalam RM63 je siap dpt free kalendar lagi.....;-) Filter dalam RM8, Chamber kena RM30, Aligment dalam RM18 & upah tukar minyak hitam dalam RM7. Cikna pernah tanya Aligment tayar kat servis proton bahau kena dalam RM22.

RM63 + RM125, Cikna rasa agak berbaloi sebab under budget tapi apa jadi lepas ni bawah tanggungjawab sendiri sebab kete tu dh xde waranty. 

20 ulasan:

  1. dapat percuma? untungnyaa cikna :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ngehh, ngehhh, ngehhhh.........;-)

      Padam
  2. apesal murah sangat ?kat mn kedai tu?

    BalasPadam
  3. ooo.minyak hitam beli tmpt lain ye?? Ingatkan skali dlm harga 63 tu..ptt la...hehe...

    BalasPadam
  4. isyhhh, xla minyak hitam saje dh RM125 sis, kira ok la harga under budget......;-)

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Nk promote kena bg komisen dulu la,hehee

      Padam
  6. wow, dapat free tu. bagus betul tempat servis keta tu. ehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat bengkel dpt free kalendar mklmla nk msk thn baru....;-)

      Padam
  7. Kita sebagai pengguna memang akan pergi lagi kalau servis bagus dan dapat freegift ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju, servis tu kena excellent freegift tu jatuh no.2......;-)

      Padam
  8. Saya pulak banyak dapat hadiah kalau beli minyak hitam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mostly barang seramik which saya tak suka sangat.

      Padam
    2. Orang kata kalau beli minyak hitam mmg akan dpt free gift sbb tiap2 bulan hadiah dia xsama,.....

      Padam
    3. Xsuka boleh je bagi kat Cikna,ngehhh3x......;-)

      Padam
  9. baru sekali servis kereta.. masih blurr apa yg nk kena buat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Woww, Pha Is dah ade kereta la bagus2 dah ade 1 perubahan, ade masa blhla tumpang merasa kereta baru,huhuu.....;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...