cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Rezeki di ambang hari raya

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia,

Selama ni dpt msj sllu abaikan je sudahnye tepat 15/7 line kena sekat, 2bln kot xbyr,hahaa...bknnye xde duit,bknnye xde masa tp pengaruh 'M' punya angkara. 

Bila xde internet terasa sunyi plak sudahnye dlm pkl12 Cikna&2org sepupu ke pekan Parit Buntar untuk melunaskan hutang piutang. Tp sebelum tu Cikna kena ke Tg. Piandang hantar seguni rambutan utk family tok sblh abah. 

Sampai je kt Pekan Parit Buntar,huuuuh,jammed la plak... Nak x nak redah jgkla...

Kuakn rm100 semuanya settle, cashier tu siap BG gift, terima kasih amoi...;-)

Sampul je tu....

Alhamdulillah, semalam kami gerak pkl6.30 sampai kg pkl4pagi tu pun sebab tggu Kak cik , dia dr KL pkl2 smpi rmh pkl6 sbb jammed kat pilah. 

Sepanjang perjalanan ok je,jammed pn x teruk sngt, memandangkan Cikna dh raya awal so Cikna je la yg drive, Kak cik cuma drive 30mnt pastu ngantuk plak.

Ketupat jawi, ketupat palas, rendang semunya dh siap, Mak su dh tentukn menu raya esok 'Nasi Ayam'

Malam ni nk join BBQ, BTW selamat hari raya maaf zahir&batin utk awak2 semua, kita 0'0 ye.....;-)

9 ulasan:

  1. Salam aidilfitri maaf zahir dan batin :)
    kosong-kosong ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya awak....;-)

      Padam
  2. selamat menyambut aidil fitri ... mohon maaf zahir dan batin .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samela kita.... Semoga syawal ni memberikan kita lebih kegembiraan....;-)

      Padam
  3. Alhamdulillah rezeki tuu.. Pape pun selamat menyambut hari rayaa. Hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah&Selamat hari raya juga...;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...