cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Throwback : sakan berhari raya

Salam syawal

Ape guna berhari raya kalau duduk kat umah menghadap TV aje.

N3 Kali ni nk crte psl balik beraya, maklumla dpt cuti 8hri... Cop2 jgn ade jeles ye

Dengar je pengumuman raya, pak Cik & anak2 buah dia pun melancarkan serangan bunga api nye

Stock bunga yang ditaja oleh pakcik tercinta, xtau la ni di beli secara halal atau seludup,huahahaa....

Kerja di pagi raya, sdhnye pukul 10 baru mandi raya....;-)

Raya kedua kami ke Penang, saje nk merasa jambatan baru.

Kebetulan nampak pesta transformers, ape lagi kitaorg pun join skli la... 

Raya ke-3, ke Penang lagi menghadiri jamuan hari raya merangkap 'warming house' sepupu... 

Ade plak yg enter frame, abg long Cikna tu...

Raya ke-4, kami ke batu 5, parit Buntar,Perak.... Beraya 'cum' menjemput kendri bln 9 ti....;-)

Bila lalu kawasan kampung, budi bahasa kena jaga ye tlng beralah coz jln sempit.

Raya-5, misi beraya masih diteruskan lagi. 

Raya ke-6, balik beraya singgah parit Buntar beli buah tangan 'jeruk madu pak Ali' 

Raya ke-8, Sempat singgah nilai


15 ulasan:

  1. Jalan-jalan dan posing baru seronok ye tak?
    Makan sana-sini pun banyak pilih ajelah makan suka:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Barula raya namanya.... Pastu pipi pun menggebu je....;-)

      Padam
  2. Singgah sini..
    wah!berjalan² seronoknyer...=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Beraya,jln2 smbl m'jemput ni....;-)

      Padam
  3. Selamat hari raya cikna :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2015/07/salam-kosong-kosong.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya juga Cik Kumbang...;-)

      Padam
  4. Melawat CikNa la pula.. Nak jadi bloglist Yaya tak?
    http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/07/pencarian-bloglist-review-blog-ogos.html

    BalasPadam
  5. wah..beraya sakan yer cikna.. :)

    BalasPadam
  6. Wah! Happening betul raya Cikna :)

    BalasPadam
  7. Amboi! Penang! Perak! Nilai! Amboi sakannya cikna jalan.. huhuhu

    BalasPadam
  8. Wah..meriah sungguh raya cikna..

    BalasPadam
  9. dari utara smpi ke selatan dia beraya...tuuuu diaaaaa ;-)

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...