cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Merdeka 2015 #sehatisejiwa

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia,

Tarikh : 28 ogos 2015 (jumaat)

Masa : 8.00pg - 9.30pg

Tempat : Tapak perhimpunan

Sebelum acara bermula, kita mulakan acara kita sendiri ye... Kembang payung, Manyak masyuk hangin woo.....;-)

Acara bagi penutupan majlis hari kemerdekaan 2015, dimulakan dengan acara perbarisan. 

Xctly kami ingatkan acara perbarisan ni xde reward so xde la beria sngt, pic pun maleh nk amik...

Majlis diteruskan dengan penutupan oleh GPK1

Acara yang ditunggu,majlis penyampaian hadiah.

Perbarisan:
Pemenang tahap 2 murid 4Al-Khawarizmi, tahap 1 murid 1 Al-Khawarizmi. 
Basikal berhias ni acara wajib, 

5peserta terakhir, 4lelaki 1 pompuan... Pemenangnya harusla si gadis yang basikalnye penuh dgn belon.. Tempat ke-2 murid yahun 4, tempat ke-3 murid prasekolah.

Pertandingan mewarna 3pemenang bagi setiap kelas.

Pertandingan buku skrap 3 pemenang bagi tahap 2 sahaja.

Pertandingan kelas terbaik yang dihakimi secara adil lagi saksama dengan memilih kriteria (kemas, kreatif, originality,)
 
Yeahhh,kami menang.....;-) 
Menang, semua suka hati

Bila Ade 2kamera

Happy sampai muka memasing flawless manja gitu...

Waktu rehat semuanya x g berehat kat kantin kami berkelah dalam kelas je, bdk2 happy la dpt mkn'an ringan ni.

Bahagian luar

Bahagian dalam

Pemenang tahap 2 yang bersaing hebat
Bendera ke tanglung

Kita wat photoshoot la kejap, bdk g rehat kami mulakan operasi klu xmalu la dgn bdk2...
 
Banyakkan bendera tu yg menang.

Kami sangkakan kelas ni yg menang (4 AL-Razi)

DIY bunga raya dari bahan kitar semula-botol plastik&penutup botol

Menara Petronas, Menara Kuala Lumpur, Tugu Negara yang terhasil dari bahan kitar semula

Sebelum balik bergambo lagi sekali

18 ulasan:

  1. Meriahnya sambutan hari kebangsaan sekolah Cikna :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sambutan wajib tiap2 thn ni....;-)

      Padam
  2. salam merdeka.. amboi baju, macam princess...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dress ni mmg cutting princess so ade la rasa cam princess gituw......;-)

      Padam
  3. salam kenal....akak ucapka terima kasih sebab tinggalkan komen.Susah nak jejak melalui follower.Ada yang tak kena sikit dengan setting blog tu.salam merdeka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam ukhwah sis, xphm la so mcmne atasinye ye...

      Padam
  4. betul2 patriotik ni cikna! tahniahhh!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih, acara tahunan ni...'

      Padam
  5. Salam singgah sini cikna...wahhh...memang semangat sehati sejiwa lah...salam merdeka....

    BalasPadam
    Balasan
    1. menyahut seruan #sehati sejiwa....;-)

      Padam
  6. Tahniah..semangat kemerdekaan tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih, tiap3 tahun kami beria sebab nak hamper,huhuu...;-)

      Padam
  7. kirim salam kat mana2 yg single... hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. semuanya bini orang... klu ada pun anak murid le,awok nok ke..???

      Padam
  8. cntik cntik la deko
    kreatif
    nk nk yg bunga plastik n bendera penutup botol tu
    .
    cikna pon comel :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kami ingtkn kls tu yg mng tp kalah lak plak, kbtln masa juri amik mrkh kls tu b'sepah sikit...

      comel tang mana tu,huhuu...;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...