cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Sekolah Macam Pusat Beli Belah

Salam sejahtera&salam 1Malaysia,

Tghri tadi kami didatangi oleh 2 org juru jual.... Muda, comel lote lagi tp sory saya xberminat....

Memandangkan dalam kelas ni ade 2 orang ibu so totally diaorang la yg jadi mangsa lagipun kami yang bujang2 ni wat derkk je....

BBM yang diaorg jual ni lebih kpd memperkasakan BI, harga dalam RM1550(cash) RM1730(ansuran) selama 2thn... 

Mangsa pertama mndgr dgn tekun tp xphm pun

Mangsa ke-2, 
BBM yg m'dtgkn bunyi turut memanggil bdk2 dlm kls...
Abaikan katalog Avon yg 2014nye, kami guna utk xtvti seni

18 ulasan:

  1. Eh..lepas eh jurujual..bukan xle masuk ke..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betullah. Saya pun terfikir benda yg sama. Selalunya mmg tak boleh masuk kan, Cikna.

      Padam
    2. Xtau la Cikna dgn pentadbiran kat sini agaknye sebab diaorang jual BBM kot, yg jual Quran pun ade....

      Padam
    3. Patutnye mmg xleh masuk sbb m'ganggu P&P tp mungkin diaorg dh dptkn kbnrn dr PPD kot, org nk b'niaga ni pandai....*_^

      Padam
  2. kesian kpd yg terpksa melayan tu ya..mesti boring...

    BalasPadam
  3. sekolah saya , kalau jurujual tu tak dpt kebenaran ppd, gb tak bagi masuk

    BalasPadam
  4. Assalaamu'alaikum wr.wb, Cikna.. sebaiknya buat BBM sendiri, ia lebih bermakna dan dapat menghadirkan inovasi tersendiri. BBM lain boleh membantu. Kalau harga dah ribu-ribu tu, sepatutnya rekomen pada sekolah sahaja beli bukan individu guru. Salam kenal Dikna dari Sarikei, Sarawak. :)

    BalasPadam
  5. Lepas pulak ye jurujual masuk... kebanyakkan organisasi tak bagi jurujual masuk... kedai kecik2 pu tampal besar2 dpn pintu "jurujual di larang masuk" hehehe

    BalasPadam
  6. acaner blh msk kawasan skolah plakk ni.
    mesti msk ikut pintu blkg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaa,cam tau2 je pintu blkng sklh kita xde pakgad....

      Padam
  7. Jurujual ya. Kekadang agak mengganggu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bkn kekadang tp selalu ok.... Nk wat camne dh kerja diaorg m'gangu kita dgn ayat2 Mani's.....;-)

      Padam
  8. mahal tu! ishh...boleh laj jurujual masuk kawasan sekolah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg mahal leh wat blnje makan setahun tu.... kita dulu xpyh pun guna bende2 camni, pandai je kn... Xtau la,pentadbiran camne

      Padam
  9. mcm mn pak guard lps kn diorg msk ke dlm sekolah??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adik manis yg dtg maunye xt'gugat.....ntahle diaorg nk mohon ngan PPD kot

      Padam
  10. heheh ingatkan jual avon hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaaa,tp klu nk diskaun guna la no. ahli Cikna......;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...