cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Pulau Pinang diserang Tranformers

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia,

Lokasi : Esplaned(padang kota lama)

Tarikh : Julai - September

Pembukaan sepatutnya pada hari raya ke-3 tapi kami datang hari raya ke-2 so xdpt la tgk transformers b'gerak@ b'tukar kpda bumble bee, hakikatnya xtau la ade ke x....

Kalau nak b'gambar kat sini turut disediakan department gambar 3d, kalau xsilap ade 5 department yang gambarnye b'beza. Mungkin dikenakan bayaran coz tempat nya dijaga rapi kat pintu masuk & keluar siap ade pak guard.

Sekadar merenung&berlawan mata dgn transformers yang kaku,
4 diluar 4 didalam
Jambatan Pulau Pinang ke-2
Kamdar yang semakin hambar

Lalu depan bangunan ni senyum kat pelancong nasib baik dia balas, terus t'feeling jap, sorry yunk....;-)


Jalan jammed giler kot, then t'nmpk orang ramai kat padang, pandang atas nmpk Belon transformers tp xpk pape pun...

Rojak menjerit, sebungkus rojak dalam polistrin burger rm5.... Nak beli air gula plak habis malas nak tggu kita nimum air kosong je la....

Makanan kat area sini bg cikna mahal, beli gula2 hacks sebungkus ade 7pcs rm2, buah2an potong 1plastik rm2... Mahal seganda kot..

Transformers ade merata2... Susah betul cari parking sudahnye malam menjelma.

Kalau ade yang nak cari surau ade kat depan padang ni je, cuma toilet kami xjumpa....!!!

Sekadar melihat&b'gambar... B'gambar kat truck ni mmg hot

Warga oku pun g sini tau, Leh hilangkn stress...

Balik rumah tnya sepupu yang kecik
Adam, tadi kita g mine
---G tgk omash---

P/S : Masih sempat kalau nak ke sana

15 ulasan:

  1. hai CikNA...berapa tiket masuk tu...ke FREE?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Free je rasanye coz open air.....

      Padam
  2. Sebut-sebut rojak..lapar la pulak..huhu
    Tak pernah lalu lagi jambatan ke 2 Pulau Pinang :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pastu dpt plak rojak yg pekat,fuhhh,nikmatnye... Jmbtn ke-2 ni pnjng sikit pastu leh speed sekuat yg mampu sbb xberapa nk ade org pun,huhuu....;-)

      Padam
  3. wah..best la dia dapat tengok Omash..eheheheh

    BalasPadam
  4. bila la nak melawat transformer nih hehe
    salam kenal

    BalasPadam
  5. cik en baru 2x naik jambatan ke2.. mmg best.. speed laju2..

    BalasPadam
  6. bestnye,....teruja tgk gambar yg first tu..

    BalasPadam
  7. wahhh, bestnyaaa. :)

    http://akuainkausiapa.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. waaahh....bis laa penang kena serang ngn transformers...kalau sy msti excited....peminat tegar hahaha

    BalasPadam
  9. kalau transformer tu kat kl bleh gak sy terjah...

    wahhh jln2 mkn angin kt penang yaa

    BalasPadam
  10. Komtar ke Kamdar Cikna ? hehehe..

    BalasPadam
  11. Bestnya. Ramai gak blogger2 belah utara gi tengok transformers ni :)

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...