cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

BATA pun ada SALE

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia,

#N3baru

Selepas zohor kami menghadiri kenduri jiran Cikna, kami gerak dari rumah mak,maklumla turn cikna kat rumah mertua. Excually rumah mummy&rumah mak dekat je 2minit dah sampai,hehee...

Cikna nak sangat g kenduri ni sebab time kenduri cikna ritu makcik ni la salah sorang yang turut sama menyumbang tenaga dan bertungkus lumus agar majlis cikna yang berlangsung 3hari 3malam tu berjalan dengan lancarnya.

Tengah makan ade orang hulur kuih cakap terima kasih tengok2 mummy sendiri yang menghulonye, Punya kuat melantak sampai mummy sendiri pun tak perasan,huhuu....;-)

Lepas makan kami terus salam mak&ayah pengantin je sebab kami rushing nak ke pekan Bahau pulak. 'Si dia' nak beli selipar. Maklumla dah gaji kan. Awal-awal lagi 'si dia' dah cakap nak beli kasut kat kedai BATA. Duit awak suka hati awakla sayang oi, i follow je kot2 merasa sepasang 2,hehee....;-)

Teringin jadi model tapi si tukang tangkap gambo musnahkan impianku, semuanya gambo jadi separuh je....
P/S : korang perasan keadaan beg&purse cikna so jangan buat camtu ye bahaya senangla kerja petagut nanti..

Macam-macam jenis sale Ade 1/2price, value buy, 50%, 20%, best buy

Benar-benar meruntun jiwa, warna&corak dia sweet je kan....

Sale 50% untuk kasut kulit lelaki

Kalaula 'Si dia' kerja pejabat ini yang kitaorang grab dulu,huhuu.... Warna coklat tu smartkan...

Handbag pun ade kat sini, harga pun agak berbaloikan RM59 je...  Yang maroon cantik

Finally melekat loafer 1, cikna Dan loafer berpisah tiada... Eyhh,matching pulak ngan baju kurung ni....;-)

Sandal xde yang berkenan dihati sudahnye selipar yang dirembatnye ok la kan buat pakai jalan. Janji si pemakai selesa ye dak.... Cikna suh amik warna biru biar nampak ceria ade kelainan sikit, ini jugak yang dipilihnye orang lelaki memang xde taste... 
"Grey/black in my heart"

36 ulasan:

  1. Hamboiiii cikna kite...masyukkk je g bata yaa ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita ni hanya menumpang ihsan dari insan lain je....*_^

      Padam
  2. Hihi.....sayang menantu tu tau namanya Cikna....
    Kira langkah kananlah ye ke Bata hari tu..
    Suami dapat kasut, isteri pun dapat jugak.... fair and square

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haipppp,syg anak menantu la sis... Hehee,kanan sngt...anggap tu nafkah,huhuuu.....;-)

      Padam
  3. Sepasang je ke Cikna shopping?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cukup la tu, kang bila poket 'si dia' kosong ade plak yg xdpt mkn,huhuu....;-)

      Padam
  4. saya mmg x blh masuk kedai kasut . kang x memasal terbeli . masalahnya masih ada kasut yg blm dipakai ... hehehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama la kita nak2 ade sale yg murah2 cepat je grab pdhl rak kasut dh penuh,huhuu

      Padam
  5. bru tgk rabu lepas, mmg dah de sale 1/2 hrga

    BalasPadam
  6. minggu lepas pun dok usha kt bata....tp xde kasut yg berkenan di hati....huhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mksdnye kena g lg lettew.....;-)

      Padam
  7. Bata ni..ada jugak design yang menarik.
    Handbag kat situ pun..boleh tahan juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, harga dia wlupun xde sale pun masih dlm kadar mampu kn

      Padam
  8. suka jugak kasut bata sebab comfort

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu klu Cikna cari yg de tulis comfort baru beli sbb selesa kot.....;-)

      Padam
  9. cik Na..warna pilihan tu sweet..sis pun suka beli kat BATA sbb tahan lasak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kot2 aura sweet tu blh naik ke muka cikna,hehee....;-)

      Padam
  10. Teringat kenangan zaman sekolah dulu..memang tak lari dari kasut bata dan pallas..:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jenama "spark" jgn lupa, adakah kita lahir era yg sama....;-)

      Padam
  11. Balasan
    1. kena sllu la ke bata pasni ye...

      Padam
  12. sekarang memang merata tengah sale kan. kuat iman dengan tak je ni. kalau tidak kuat jugak la purse tu habis duitnya hihihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu,nak2 plak cikna ni pantang nampak benda2 yg Murah,huhuu...

      Padam
  13. Kasut bercorak tu lady dah rembat.. Tp dulula.. Dah hmpir robek dah skrg.. Selesa sgt pkai kasut tu sis.. 😍😍😍

    BalasPadam
  14. woaaa Cikna shopping =) lamanya CT tak pergi shopping ehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kits shopping kat mesia je,huhuu....;-)

      Padam
  15. dah lama tak beli kasut bata ... kasut bata cepat rosak, ganas agaknya saya pakai :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi, ganaszzznye akak sorang ni...;-)

      Padam
  16. Amboi, Cikna! Orang lain cari kasut, orang lain yang dapat pilihan hati. Sesuai sangat dengan warna pakaian yang Cikna pakai ke Bata tu ^_^ Betul tu, jangan biar handbag macam tu, bahaya Cikna! Kalau kita tak perasan, tau-tau dah takda aje isi penting kat dalam tu. Jangan buat lagi tau ^_^

    BalasPadam
  17. Cantiknya kasut warna pink yang cikna pakai tu...

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...