cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Serlahkan bakat di Printcious

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia,

First month anniversary dah lepas, lagi seminggu nak sambut second month anniversary lak so kali ni nak bagi hadiah yang amat bermakna buat kami berdua. Rasa-rasa nak reka t'shirt la dalam masa yang sama otak ni terus teringat kat Printcious apa lagi berDIY la kita,hehee......;-)

Untuk pengetahuan korang Printcious adalah penjelmaan semula dari HeartBaet yang mana sebuah platform untuk anda mengenengahkan bakat kreativiti buat yang tersayang samada untuk ibu, ayah, adik beradik, suami, isteri, pakwe, makwe, guru, para tetamu dan pada sesiapa saje. Pihak Printcious telah menawarkan lebih 200  rekaan DIY personalized gift seperti t'shirt, mugs, puzzle, bekas handphone, cushion, pad tetikus, keychain dan sebagainya yang mana kita boleh mengabadikan gambar, serta kata-kata dari anada sendiri. DIY personalized gift ini sesuai untuk sebarang majlis seperti majlis hari lahir, anniversary, hadiah perkahwinan, majlis graduasi dan lain-lain. Printcious terhasil dari PRINTing of your preCIOUS gift dengan menggunakan tagline 
"Printcious.com - Precious Gifts From Your Heart"


Macam best je, nak try la....

1) Buat akaun melalui email@akaun FB
2) Tunggu pengesahan
3) Login akaun
4) Pilih item yang korang nak
5) Pilih warna, pilih saiz, masukkan imej, masukkan kata/ayat-ayat cinta korang
6) Dah siap

Mula-mula kena la buat akaun dulu ye sayang, nak daftar boleh guna email, nak lagi senang daftar guna akaun FB pastu tunggu email 


Dah dapat email pengesahan ape lagi serlahkan lah bakat korang tu.... Kalau malas nak berDIY korang boleh beli yang readymade je so xpayah runsing sampai nak pecah kepala memikirkan hadiah buat yang tersayang. Pembelian RM75 keatas free postage so dah jimat duit minyak, duit parking, jimat masa dan tenaga lagi dengan cuaca yang xmenentu tau-tau barang dah sampai je, mudahkan...;-)

Antara gift readymade yang terhasil, cantik-cantik semuanya....;-)

Christmas
Hadiah untuk Krismas pun dah ade kat sini

Dah pilih hadiah DIY korang so apa lagi submit la pastu terus buat pembayaran. Kaedah pembayaran ada 2cara, cara pertama bayar secara dalam talian seperti CimbClick, maybank2u dll dan cara yang kedua adalah bayar di mesin ATM. Nak diskaun guna ni Use Code: NOV2015

Website Printcious ini sangat mesra pengguna/pelanggan dan amat mudah untuk digunakan. Susun atur dan layout yang sangat simple cantik mata memandang. Hanya semudah klik, klik, klik & klik semuanya selesai.

sekiranya item yang diterima rosak, jangan runsing jangan mudah gundah gelana korang hanya perlu maklumkan kepada pihak printcious secara telefon/email. Kadar penghantaran akan ditanggung oleh pihak Printcious so mesra penggunakan..... Yang nak self collect pun boleh tau g je kat sini

Alamat :
No.30, First floor Jalan Tiara 4,
Bandar Baru klang
41150 Klang,
Selangor Darul Ehsan

 Masa Operasi :
 Isnin-Jumaat (9am-6pm)
sabtu (9am-1pm)
Ahad&Cuti Umum (Tutup)

10 sebab kenapa anda harus menggunakan khidmat Printcious:-
1) Laman web yang mesra pengguna, kemas&teratur.
2) Platform untuk yang suka berDIY.
3) Melebihi pilihan hadiah.
4) Hadiah yang sesuai untuk semua tanpa mengira peringkat umur&majlis.
5) Harga yang berpatutan. 
6) Diskaun sepanjang masa.
7) Kepuasan pelanggan diutamakan.
8) Hadiah Customade dan Readymade yang memudahkan pengguna.
9) Kaedah pembayaran dan penghantaran yang mudah.
10) Tawaran ekslusif & pemberitahuan no tracking yang cepat untuk ahli.

Untuk maklumat lanjut dan mengetahui promosi-promosi yang dijalankan korang hanya perlu Klik di sini  

"Printcious.com - Precious Gifts From Your Heart"

11 ulasan:

  1. Menarik ni, Cikna! Senang nak buat DIY Gift kan,..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terjah2 la selalu kt sana....;-)

      Padam
  2. salam jumaat senang nk tempah hadiah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nk tmph hadiah utk Cikna pun blh,hehee.....;-)

      Padam
  3. Menarik juga. First time akak mendengarnya ni, Cikna! Manalah tahu lain kali nak guna khidmat Printcious ni, dah tahulah apa nak buat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klu heartbeat msti dh biasa dgrkn... Blh je nk2 klu believe rm75 keatas free pstge dh jimat kt situ

      Padam
  4. wow... skrg dah ada mcm2 x payah perah2 idea lelama ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau xpe, nk beli yg readymade pun blh....;-)

      Padam
  5. bgs jgk.... blh jgk lah mencuba nih tp org tak kretip mcm akak nih... ntah jd lawo ke idok

    BalasPadam
  6. Salam singgah hari ni bila masa sikit ni. boleh dicuba juga, tq kongsi info yer

    BalasPadam
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...