cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Teh hijau dan Teh Merah Murah

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia

Teh sedap&segar....;-)

Berminat boleh pm Cikna kat nombor yang tertera ye, harga memang murah-murah belaka
- Teh Merah 400g
Teh Hijau 200g

Yang hijau Cikna dah rasa memang sedap.....;-) 

Hijau dah rasa kita beli yang merah la pulak, cuma yang ni banyak sikit 400gram.


Gigih tak kita, makan petang terus hidang kat my parent, kuih tu mummy yang but cikna part buat air abah cuma amik part makan je.....;-)

Hanya dengan 1 sudu boleh dapat 1.1liter air, jimat&berbaloi bukan. 
Terasa nak minum teh tarik, puas tarik lenguh tangan kita tau tapi hasil dia memang puas hati


18 ulasan:

  1. sedapnya kalau dpt minum 2 jenis teh ni....

    BalasPadam
  2. Teh kaler hijau ni memang tak pernah cubalah, Cikna. Memang kaw-kaw sedap ke ni?

    Hahaha, part abah tukang makan aje tu memang epik! Kalau si abah yang kena sediakan semua, apa pulak fungsi isteri dan anak perempuannya di rumahkan. Hehehe!

    BalasPadam
  3. eh nakk.. nti kita whatspp ehh.. baru ckp ngn husband nak cari..

    BalasPadam
  4. gambar teh hijau ada ais tu memang menggoda ...

    BalasPadam
  5. wow skarang dah ada teh merah pulak.. ehehe..

    BalasPadam
  6. memang seda ... dah ada yang hijau tu kat rumah :)

    BalasPadam
  7. memang teh hijau tu bukan yang O ek. bersusu ek..xpenah rasa macam menarik

    BalasPadam
  8. popular betol teh hijau sekarang ni yer...

    BalasPadam
  9. Promote teh ke cikna? Teh mana dtg ni cikna?
    Hihi....berbaloi tau menarik, buih bukan main banyak tu..

    BalasPadam
  10. Eh akak pun kebetulan tengah cari teh hijau ni. Nanti akak reach Cikna :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aikkk,akak ke bkn kita sebaya eyhh...;-)

      Padam
  11. teh hijau sekali pandang cam sayur lemak ;p

    BalasPadam
  12. teh hijau tu biasa minum. memang ada sepaket dekat rumah sama macam tu. teh merah tu baru tengok. jadi teh biasa jela nanti ek?

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...