cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Baju sukan tahunan

Tggu loceng balik berbunyi

Cikgu, ni baju sukan.....

OK,terima kasih awak......
Berlari2 kanggaroo ke meja sambil bawa beg plastik yg b'isi baju.....

Finally, taraaa......

Xhingin Ku pakai, nmpknye ni la baju utk mummy,huhuu....;-)

Totally b'ubah muka, xpuashati kot... Pilih T-shirt lengan panjang sz M tapi dapat cutting muslimah yg cam b'saiz L. Material spandek kot ni, xsesuai okey...

Menyesal plak xamik lengan pendek.....;-(

Rumusannya sukan tahunan ni Cikna pakai T-shirt biasa je.... Peti suara macam b'lainan je ni, letih jerit time sukaneka&sukantara


11 ulasan:

  1. cantiknya warna dia...tapi kalau dah pakai jadi jubah cemana pulak tu..kan>/hehehh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Warna cantik tp cutting ntah pape........;-(

      Padam
  2. yang lengan pendek tu cantik.. ;)

    BalasPadam
  3. hihi..samala..kalau dapat yang tak berkenan..memang mogok tak nak pakai haha

    BalasPadam
  4. tu la, kalau tempeh baju sukan ke persatuan kena ambil saiz kecik sikit sebab dorang buat double saiz kot.hehe

    BalasPadam
  5. Tapi colournya cantekkkk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tp cutting xkena plak... :-/

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...