cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Tema Hari Pekerja 2015

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia,

Selamat menyambut hari buat semua kecuali penganggur... Setiap tahun hari pekerja akan dirai bagi tahun ini hari pekerja akan dirai di Sarawak dan bertemakan "PEKERJA SIHAT, PRODUKTIVI MENINGKAT"

Seperti yang dah Cikna bgtau kat n3 sebelum ni, so pagi td dlm pkl9.30 kami gerak ke Pasar pagi,Bandar Seri Jempol, N.9. Bawa kereta sambil menyanyi salam kelajuan 80kmj akhirnya kami sampai dengan jayanya.

Memandangkan hari ni cuti hari pekerja,Cikna bgtau mummy hari ni mummy dapat cuti so xyah masak kita makan kat lua je.. Suri rumah pun dikira pekerjaan tau, Cuba kalau isi borang Kat bahagian pekerjaan mesti Ade "suri rumah" kan..

Sampai2 je kami terus meluru ke gerai febret kami untuk sarapan. OMG...mee goreng, bihun goreng, nasi lemak & nasi impit sumenya dah habis maklumlah pasar lagi Kali ni orang ramai dari biasa.... Sudahnye kami makan Soto, laksa, mee rojak, milo sis, kopi & air kosong total loss RM12.50 je.

Beli tu beli ni, sembang sana sembang sini mana taknye asal Jalan je mesti jumpa jiran2,huhuu.... Pastu kami g kedai borong Kat situ beli barang sikit, harga still ok la... Time untuk makan tengahari pulak, kami ke gerai majlis daerah Kat situ 3pinggan nasi, ayam masak merah, Kari kepala ikan, ikan goreng, sambal sotong, sayur kangkung, limau ais, teh ais&air kosong pastu kami bungkus sup ayam,sayur kubis masak lemak&ayam goreng untuk makan malam nanti total loss RM52.00 je.....,;-)

Pkl2 sampai rumah, kemas2 barang mandi solat pastu terus membuta,hahaaa......;-)

4 ulasan:

  1. singgah sini nak jemput join segmen saya :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    BalasPadam
  2. utg mummy x yah susah memasak . order terus mkn ... dah byk perencah segera sekarang ni ...

    BalasPadam
  3. mn nk cari ek perencah char kuew teaw tuuuu

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...