cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Celcom Penipu Dalam Diam

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia,

N3 kali ni berkenaan celcom. Sebelum tu korang semua pengguna pelan data yang mana(digi, maxis, celcom,u mobile, clixster, xox, DLL). Agak2 korang puas hati x dgn ape yang korang langgan@dapat.

2hari lepas Cikna dapat 100mb secara percuma dari celcom sebab Cikna top up minimum RM10. Bangun pagi tadi cek balance Ade dalam 1.66mb, sampai sekolah automatic Cikna akan guna WIFI then balik sekolah baru tukar data Dan sungguh mengejutkan tiba2 kredit tinggal RM0.27, RM10 dah ditarik tp boleh plak dia kata celcom bagi kreditkan 150MB secara percuma. Agak kuang hajar ye Celcom ni, memandangkan baki pun tinggal rm0.27 sen je mmg xleh call center la sebab skunk ni pun celcom dah kenakan caj rm0.50 UNTUK setiap panggilan. 

Dalam masa 10minit kredit 150mb dah habis, ni bukan Kali pertama jadi tau sebab sebelum ni pun sama tiba2 je top up habis padahal xguna data pun.

P/S : Data DIGI&CLIXSTER the best.....;-)

26 ulasan:

  1. ishhhh... apsal jd mcm tu ek?? mengarut betul celcom ni!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xtaula, Celcom dah miskin....

      Padam
  2. Buat hangin je kalau kena macam ni kan,..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hangin seluruh badan ni haa...... '

      Padam
  3. la..kenapa jadi gitu..melampau la celcom ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sakit hati kita ni tau......!!!

      Padam
  4. memang celcom tak leh dipercayai kalau bab data akaun prepaid. jd sy gunakan plan data postpaid celcom...so far so good...bercakap dari pengalaman la ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila jd camni prepaid ke postpaid mmg xmo dh.... Topup pun mls dh bia dia mati sndri je...;-/

      Padam
  5. Jom kita tukar ke BestMobile ^-^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestmobile, xpernah dgr pun...???

      Padam
  6. Makan hati jugaklah macam tuuuu. Sabar jeee laaahhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xlarat nk sabar dh ni scha dh bnyk Kali kot.. Celcom pulangkan......

      Padam
  7. Dorg ni kkdang main taram je..kalu pengguna xwt report untung atas angin jela tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la psl, dulu call center free skunk ni dh b'bayar plak.... Servis hampeh pun Ade hati nk mnta bayaran...;-(

      Padam
  8. Dulu sy guna celcom..skang dah tukar no celcom tuh ke xox

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cikna pun ade no. xox, kedit thn lama giler kot.... Cuma data kt sini cam slow sikit

      Padam
  9. Owh saya tak pernah ada pengalaman dengan celcom. Cuma nya saya pengguna umobile. Setakat ini berpuas hati kerana walaupun habis quota. Internet tidak tersekat.

    Walau bagaimana perkongsian mengenai digi satu info yang berguna

    BalasPadam
    Balasan
    1. Umobile mmg wow tp kat sini line slow... Digi mmg puashati, baik prepaid mahu pun postpaid....;-)

      Padam
  10. Maxis ok..xda mslah tp ikut tempat gak maxis ni da line ok ok le jadinya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maxis OK tp Kat tmpt Cikna slow le, huhuu.....;-)

      Padam
  11. celcom ni memang ntah apa2..sy pakai WiFi broadband seminggu line dah slow..padahal bukan selalu pun online..4gb kot.tunggu masa ja ni nak terminate.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wow, lagi laju.... Cikna pun dh lama terminate broadband Celcom,huhuu.....;-)

      Padam
  12. Sebab tu saya dah terminate akaun Celcom.. banyak menipu dari servis.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dulu Cikna guna ok je tp start Guna data tu yg celcom cam hilang pedoman nmpk kedit cust bnyk tetus tarik duit sesuka hati je...;-/

      Padam
  13. jom guna redone free call sesama redone, 200 minit percuma call ke telco lain, 8gb unlimited data

    BalasPadam
    Balasan
    1. Brpe hrgenye tu... Klu b'baloi OK gak...

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...