cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Perlawanan Badminton Teragung

Salam sejahtera&salam 1 Malaysia

Selamat Hari Guru buat semua yang bergelar guru. Sambutan hari guru xdisambut lagi gara2 tarikh yang terlalu padat dengan exam, sukan tahunan sekolah Dan cuti penggal. 18-20 pekse, 21 PRA sukan, 22 sambutan hari guru, 25 sambung pekse, 26-27sukantara&sukaneka, sambutan hari guru peringkat Daerah.

Sama seperti tahun2 dahulu, game badminton ni mesti buat...kira cam acara wajib untuk guru2. Kali ni 3buah sekolah yang berdekatan join skli... Tepat pukul 2.30ptg acara dimulakan sepatutnye mula pukul2(biasala janji melayu). Perlawanan geng2 pompuan simple je Kira cam kalah mati. Macam biasala geng2 pompuan main sambil gelak2 so skjp je dh habis geng lelaki sampai malam kot baru habis, dia orang main kaw2 sebiji cam game antarabangsa sampai Ade yang terbaring atas court.

Masa kua bagitau nak main badminton mummy gelakkan je pastu siap pesan "kak,hang kalau kalah jangan balik" Dan mendukacitakan group Cikna kalau tipis, dpt no.4,huhuu... Sebelum main Cikna pesan Kat mmbr, kita main just 4 fun jgn mengharapkan kemenangan seb baik geng Cikna OK je klu dia nk menang seksala Cikna nak angkat badan pun Susah inikan nak menang. Janji peluh2 jantan kua, tepu sangat dh dlm badan ni, puashati....;-)

Warm up.... Gara2 kekurangan court, kerusi jadi mangsa...
Melambung tinggi ke udara...

3 ulasan:

  1. hahaha...siap pesan kalau kalah jangan balik..kejam betul..ekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pesanan ni dah basi la Diana sbb sblm ni pun mummy bagi pesanan yg sama gak....tp blh je masuk RUMAH,huhuu....;-)

      Padam
  2. hari ni lenguh2 x bdn tu? ;-)

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...