cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Menyelam sambil minum air

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia,

Haii all's pe kabo,dah makan belum ni. Hari ni bagi Cikna "wednesday blues" so mood pun kureng bagus, al-maklumla dah cuti panjangkan. N3 sebelum ni Cikna Ade bgtau nak ke IJN sebab abah Ade nak kne buat pembedahan kecil.

Kelmarin seawal 11pagi kami dah b'gerak, takut jammed kononnye... Singgah ulu bendul makan2 bekal yang kitaorang bawak (nasi putih + sambal sotong + ikan sembilang goreng cili api + sayur kailan ikan masin + puyuh goreng tepung + ulam&sambal belacan)

Sampai KL dlm pkl2.30, adik tinggalkan cikna&mummy kat depan sogo so kitaorang ade masa yang panjang untuk shopping... abah ikut adik balik rumah lehla berehat... Masuk sogo,masuk gulatis, masuk muaz, masuk semua house, masuk masjid india. Pkl8 adik amik Kat LRT Wangsamaju pastu g makan. Hajat dihati nak makan Kat Flaming Steamboat mana taknya dia buat promotion RM35.55 per person pastu makanla ape saje yang ade kat situ selagi korang termampu, Cikna pesan "ti kita makan ketam&udang je ye". Tapi sayang xkesampaian pulak hajat dihati, meja full  dah dibook orang, sudahnye kitaorang makan kat restoran Periuk Belanga, kedai dia berdepan je.... Amik set utk 4orang, sambil makan mata masing2 pandang ke Flaming Steamboat je,huhuu.... Tp xpela janji perut kenyang,hati pun senang......;-)

Memandangkan temujanji abah pukul12.35, siap2 kemas pkl10 kitaorang gerak ke kampung baru terus g brunch... Sampai IJN dalam pukul12, adik g parking kete Cikna,mummy&abah terus g ruang NRIC daftar lebih korang, amik tekanan Sarah then baru jumpa doktor. Doktor&staf kat sini semuanya baik2 tau, jumpa doktor terus abah bgtau xnak wat pembedahan nasib baik doktor xmarah cuma dia pesan makan ubat, kalau rasa jantung sakit@lemah terus g hospital terdekat. Pkl1.15 kitaorang terus balik rumah. Oh ye, UNTUK pengetahuan korang kadar parking Kat IJN ni RM15 per entry, kalau parking kat luar RM3per entry. 


7 ulasan:

  1. Perjlnan yg panjang...pi shopping baju raya ke ari tu?

    BalasPadam
  2. Seronoknyaaa. jemput join GA nani

    BalasPadam
  3. gilerrrrr mahal parking situuu huhu..

    BalasPadam
  4. mahalnya parking..yang tk sakit jantung pun boleh kena sakit jantung..huhu

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...