cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Baucer RM100 dari lazada untuk semua

Salam sejahtera & salaam 1 Malaysia.

Sape yang suka shopping, Cikna ade berita gembira utk korang. Jom dapatkan baucer rm100 dari lazada segera.

Macamne nak dapatkan tu, senang je korang download baucer xpun guna je la kod baucer NIGHT100.



Untuk melayakkan korang menggunakan baucer ni syaratnye cukup senang korang kena berbelanja do LAZADA sebanyak min RM500, masuk je laman web lazada macam2 nak beli tau... Memandangkan ni midnight baucer tempoh yang diberi adalah Dari 12mlm - 9pagi, kalau ikut jam kat hp ni korang masih Ade masa 2jam 15minit. 

SELAMAT MEMBELI BELAH.....;-)

14 ulasan:

  1. Ada limit pembelian e..syoknya membeli belah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tnggl lg 2jam so tggu ape lagi jom LA kita shopping baju raya,kasut raya, mekap raya,hehee....;-)

      Padam
  2. Balasan
    1. Klu awal bln OK jgk rasanye....

      Padam
  3. ala...perlu belanja RM500 dulu ? gurlllpp

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bsrkn jumlah tu tp jgn risau lazada ni sentiasa ade baucer&diskaun...

      Padam
  4. perghhh! kena soping 500 ek? banyak tu... penuh umah SS... ha ha ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klu penuh letakla kat umah cikna sikit,huhuu....;-)

      Padam
  5. ingat voucher 100 boleh beli tanpa syarat. seronok juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klu cikna pun srnk, beli bwh rm110 xbnyk nk kne bayar slp2 free je,huhuu....;-)

      Padam
  6. Balasan
    1. Cik mimin klu nk pun blh, psng je app lazada, macam2 Ada....;-)

      Padam
  7. kena beli rm500 tu yg payohh tuuu huhu

    BalasPadam
  8. kna blnja sampi 500 dlu ke
    mmmmm..

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...