cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Kini aku bebas

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia.

Hari ni xde ape yg best b'laku kat sklh cuma pukul12.30tghri murid2 dh boleh balik tu pun  gara2 ramai cikgu yg ditarik ke Bera untuk koir sambutan Hari Guru Peringkat Daerah Bera.

Tp ade 1 perkara best & mengujakan yang Cikna nak share ngan korang kat sini.

Rasanya ramai mmbr2 fb, cikgu2 kt sklh Cikna yg xtau lg ni....

Agak2 korang teruja x nk tau,huhuu...(ayat minta p'hatian)

Taraa........

Apa yg korang faham,huhuu... Malu plak kita nak merungkaiknnye, kita b'lari2 anak masuk bilik smbl tutup muka dulu la ye,hehee..;-)

19 ulasan:

  1. counting days lah ni ... mesti setiap hari berseri2 ...heheheee

    BalasPadam
  2. tengah darah manis la ni..selamat buat persiapan OK..

    BalasPadam
  3. wahhhh....counting days ye....tahniah!


    singgah blogwalking :) salam perkenalan!

    BalasPadam
  4. Eh,..malu-malu pulak, Cikna! :)
    Tahniah ye,..

    BalasPadam
  5. hampir ke jinjang pelamin kah???
    apa2 pon smoga dipermudahkan sgalanya..amin

    BalasPadam
  6. Salam singgah semula!

    Oh ho... orang veteran macam akak ni fahamlah sangat ~_^ Moga semua urusan berjalan lancar ya. Muda lagilah Cikna ni rupanya yerk *_*

    BalasPadam
  7. wahhh hati tengah munge-munge la ni yer..
    tahniah..

    BalasPadam
  8. salam...
    wahh congrate cikna...
    ^_^

    BalasPadam
  9. semoga sentiasa berbahagia ... :)

    BalasPadam
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  11. semoga dipermudahkan hendaknya

    ps:cikna, mmm, ciksu x pnh try pulak bust sup dgn cendawan shintake tu. selalunya cndawanbsintake ciksu rendam pstu potong halus letak dalam popia sayur pastu goreng.. sedappp

    BalasPadam
  12. tahniah...moga dpermudahkn oleh-Nya

    BalasPadam
  13. wah..gitu rupanya..ehehehe..malu-malu pulak..

    BalasPadam
  14. ehehehe memalu tucing ni.. semoga dipermudahkan segalanya ya..

    BalasPadam
  15. Wah..dah nak naik pelamin ke? Tahniah.. moga semua urusan berjalan lancar nanti kiranya cuti hujung tahun la laksananya nati ya?

    BalasPadam
  16. hhhmmm... tiba2 ada bau nasi minyak...

    BalasPadam
  17. menghitung hari ye? hihihihi

    moga dipermudah ye. mesti nebessssss je selalu kan bila terfikir hihihihi

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...