cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Mummy banje bday itew

Salam sejahtera&Salam 1 Malaysia.

Yeahhh, happy bday to me, oh no umo makin b'tambah.... Ce teka umo Cikna bape.....;-)

Petang smlm kua g bahau niat dihati nak renew insurans & roadtax, expired date 18/6 saje buat awal malas plak rasanya nk b'urusan masa bulan pose ti... Melayangla RM872.00 untuk bagi MR.FLX Cikna tu b'gerak tanpa dikenakan saman.

Lepas dh selesai merenew mummy ajak g nursery nk cari "bunga janda kaya" tapi xde rezeki nursery tutup plak. Sudahnye g kiara je. Window shopping sikit pastu landing kat MB(Marrybrown).

Tema kat MB skunk ni "Jurassic Park" peminat2 JP sila la ke sana bnyk item JP utk korang pilih. Pilih punya pilih apa yg nk dimakan dalam diam mummy hulur note RM50(banje bday Katanya,huhuu...syg mummy)

Bubur ni menu wajib... Abah dh makin sihat,buktinya semangkok bubur tu abah xshare ngan cikna pun,huhuu.. Dah siap mkn masing2 t'sandar kekenyangan... Alhamdulillah...;-)


Total RM28.55... Balik rumah tgk semula resit ni mcm Ade yg xkena... Apsl cashier tu xtmbh RM1.10  kn Cikna exchange white coffee
 
Macam nak buat GA, Ade sudi join x... Sponsor ke....;-)

Si dia bgtau mggu ni xdpt balik kena audit LA plak, kecewa la jgk tp dh kerjakan nk wat camne klu si dia xde duit camne nk banje ti, kedai2 xterima kasih sayang...

Cikna Cuma mengharap kan kebahagiaan didunia&diakhirat,amin...

30 ulasan:

  1. salam. hee hepisday cikna tuu., dh lama x gi Bahau ;pp

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best woww, bahau skunk ni dh cam KL,huhuu....;-)

      Padam
  2. happy besday cikna..semoga sentiasa dalam keberkatan ALLAH..

    BalasPadam
  3. selamt menyambut hari ulangtahun kelahiran cikna :-)

    BalasPadam
  4. bestkan..bila dpt spend ms together dgn ayh n mak...~_~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg best, duk ngan family so kemana2 Cikna bersama mummy&abah je... ;-)

      Padam
  5. Assalam Cik Na...terima kasih sudi singgah di blog sis JM..ini kunjungan balas ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm, sama2.... Terima kasih juga sudi me sini.....;-)

      Padam
  6. happy belated besday Cikna..susah nk guess umur berapa tp yg pasti still early 20's kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq JM...
      Wooow, early 20...., jauh sngt t'sasar tu JM, xpe2 Cuba lg ye,....;-)

      Padam
  7. hepi belated bsday cikna. semoga dimurhakan rezeki, sihat tubuh badan dan dikurniakan ilmu yang berkat

    BalasPadam
  8. happy belated birthday cikna ;-)

    BalasPadam
  9. Happy belated birthday, Cikna

    BalasPadam
  10. woot woot..HB ciknaa

    wahh nk wat GA jgn lupa invite ok...InsyaAllah ade ksmptn pasti join ^,^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq cik yaya.... InsyaAllah klu d beri kesempatan ti Cikna invite ye, tunggguuu...;-)

      Padam
  11. happy belated besday cikna
    berapa erk umo hihihi

    mb my pebret juga.
    tu la dok angan nak cari bantl comelbtu bg rania..
    mcm mnrik
    ada msa leh g berbuka kat mb di pudu sentral. selesa pon selesa yg pntg dkt masjid. hihi

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...