cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Persiapan Hari Raya mestilah di LAZADA

Salam sejahtera & salam 1 Malaysia.

Hari ni dah 12 Ramadan 1436H, macamana dengan persiapan raya dah settle ke belum kalau belum jom kita membeli belah di LAZADA je mudah kan klik2, bayar on9, barang sampai depan rumah pastu apa lagi bergaya la kita dihari raya.

Lazada juga telah mengadakan sale bermula 11 jun sehingga 15 julai, sale tu sehingga 90% tau, banyakkan....?
Lazada Malaysia

5 barang yang Cikna aim masa sale ni ialah........

Gene Martino Dotted Pattern Baju Kurung Modern Orange
* Memandangkan hari raya pertama dh ade baju kiranya ni baju raya untuk hari ke-2 la kn, lembut je kn nak cari kasut yg sepadan la....;-)

LZD Pointy Heel Pumps
Kalau ade baju haruslah ade kasutkan, Raya kali ni Cikna nak nampak ayu je so Cikna pilih kasut ni, Cantikkan.....;-)

OMI Bread Maker
# Skunk ni Cikna dh pandai buat roti bila tgk harga yang menjunam ni ofcoz la Cikna grabkan. Raya kali ni Cikna nak wat kelainan sikit jamu tetamu Roti&rendang je, ok x.....;-)

Lulugift Tall Faux Crocodile Leather Bags Dark Blue
# Handbag ni memang dah lama Cikna aim 3in1 kot, senangla nak spare duit raya utk mummy&abah, anak sedara&tetamu kat dlm bag yang berasingan....;-)

Eazy Bean Bag Maroon
Eazy bean bag maroon RM91.00 NP RM242.00
* Harus di beli ni, letih b'jalan raya kita boleh berehat kat bean bag ni tp jgn berehat time lepas makan ye ti perut maju ke depan....;-)

15 ulasan:

  1. Teringin pula nak shopping kat Lazada tu, macam2 ada yer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam2 Zumal,standby duit je k...;-)

      Padam
  2. lama tak membeli kat lazada.baju cantik nya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cutting dia cantikkn warna pun soft je....;-)

      Padam
  3. cantiknya semua pilihan cikna, all the best ye.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom kita shopping sesama sis....;-)

      Padam
  4. kasut tu mmg cantik laa cikna...dari jauh cikna pakai da boleh nmpk ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dr jauh tu nmpk Cikna ke nampak kasut....;-)

      Padam
  5. sale kat lazada memang leh buat rambang mata

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la, xpsl2 mata ni pun dh naik juling....;-)

      Padam
  6. best nyer diskaun banyak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apa lagi jom la shopping......;-)

      Padam
  7. Wahhhh cantik2 barang kat lazada... Terbaikk

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...