cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Dimanakah CPUV

MR.NUFFNANG rindunye Cikna dgn MR.CPUV&MR.CPC... MR.CPUV & MR.CPC dimanakah kau berada, munculkan la diri....;-)
CPUV, Sebulan berdiam diri.. Kena bekerja keras utk b'jumpa kembali....;-)


CPC pun xberapa nak ada dh skunk ni, Apa yang Cikna perasan dlm pkl11 bawu nmpk iklan. 

P/S : Kepada pembaca blog ni jomla try klik2 iklan yg ada kat sini ti kita berbalas klik iklan ye......;-)

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. xsabaq nak tunggu dah ni.........;-)

      Padam
  2. hehee.. nanti dia maiii lahh bila da seruu neh. hehee

    BalasPadam
  3. ikut turn tu ... sabar ye ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. klu ptng Q blh x, hehee.... InsyaAllah sentiasa sabar sis....;-)

      Padam
  4. cik manis blogwalking & follow sini :)
    salam kenal dari cik manis :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam perkenalan juga, Tq... insyaAllah ti Cikna refollow jgk ye

      Padam
  5. Balasan
    1. Klu blh nk fokus pd 1 je, tp klu slow je akan ke sana gak kot.......;-)

      Padam
  6. Cikna ;) Goodluck eh menarik balik perhatian Nuffnang hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. huahaahaaa.....btw tq ya..;-)

      Padam
  7. salam kenal dari ROs.. singgah sini dan follow..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam ukhwah kembali, TQ ti cikna ke pula ye........;-)

      Padam
  8. Zumal singgah balas sini... Moga nanti CPUV datang k :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq, klu jumpa iklan jgn segan klik ye........;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...