cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Nuffnang berwajah baru

Tahniah Nuffnang dgn wajah baru ni nmpk lebih cantik la pulak nampak sangat Malaysia nye...... Cikna pun baru je perasan tadi maklumla dh lama xjenguk Nuffnang ni gara2 sibuk dgn persiapan & perlaksanaan Hari Sukan Sekolah
Wajah baru & wajah agak lama sedikit..

P/S : Lama dah xnampak CPUV, leh x sedekah utk Ramadhan ni......;-)

14 ulasan:

  1. salam ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ, Salam ramadhan&semoga b'oleh barakah.......;-)

      Padam
  2. yup...perasan plak wajah baru nuffnang aritu..memang stylo and nampak simple and kemas..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup,stylo gler tp yg lma lg simple kot.....;-)

      Padam
  3. Assalamualaikum :) selamat berpuasa dari Ros.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm&tq.... salam ramadhan kembali.....;-)

      Padam
  4. Sekarang mobile version pun dah ok dan menarik :))

    BalasPadam
  5. Simple je Nuff sekarang , kemas je. :D

    BalasPadam
  6. cantik kan nuff skrg..hihi.. btw, selamat berpuasa..harap2 tak lambat nak ucap..kih3..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantik& slmt b'puasa jga it's ok ramadhankan 1bln......;-)

      Padam
  7. Balasan
    1. hehee, sesekali nk kan kelainan......;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...