cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Ganjaran dari MCIS

 Alhamdulillah, Setelah melalui tempoh matang(setia selama 3tahun) inilah reward dari syarikat MCIS.

 Gara2 Cikna masih menggunakan alamat sekolah lama(atas sebab tertentu) terpaksa la Cikna amik surat ni kat PPD Jempol, N.9. Buka je surat nampak lak jumlah dia sampai 4angka apa lagi menjerit sorang2 lah dalam kete. Tapi sayang kegembiraan tak berpanjangan bila Cikna teringat yang Roadtak&Insurans kete nak mati tgh bulan ni.....;-/

 Bila dah tenang, Cikna terus drive ke Maybank Bahau. Malas nak beratur panjang amik no,isi borang&menunggu giliran Cikna guna la mesin deposit cek so amik masa la utk clear tapi xpe la duit tu nak guna tengah bulan nanti janji masuk ye dak...;-)

Nak lagi boleh x....;-)

12 ulasan:

  1. waaa... rezeki lah cikna...tahnia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq, 3hari lagi clear.. roadtax +insurans dh menunggu.....;-/

      Padam
  2. alhmdulillah ... rezeki .

    BalasPadam
  3. Alhamdulilah.. tahniah...Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    BalasPadam
  4. Amin & salam ukhwah kembali..... InsyaAllah Cikna ke sana lak ye.;-)

    BalasPadam
  5. syukur. rezeki dari ALLAH kan. ^^

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...