cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Membeli belah di Kuala Lumpur

Salam ramadhan semuanye, haa..ade yg curi2 xpuasa ye xbaik tau... abah Cikna yg kena mkn ubat&cucuk insulin tiap2 hari pn puasa tau....
Sabtu lepas Cikna&family ke Kuala Lumpur tempat yg dituju sekitar jalan TAR, jalan Masjid India, Petaling street. Kitaorang gerak dlm pkl10,singgah giant senawang adik tggu kat sana sebab Cikna xberani nak drive,huhuu...
Sampai KL kitaorang b'kelah kat Tasik Titiwangsa, dah prepare 1bakul makanan&minuman...
                                        
Lepas makan amik pic sikit, gara2 jerebu muka pun jd gelap,huhuu.....;-)

 Dekat sejam kot stuck dari Chowkit nak ke Sogo, parking kete kat Sogo kena la RM6 sejam(adik yg bayar),kalau kat Bahau RM0.40 sejam(perbezĂ an yg ketara disitu)
 Bermula dari sogo, Jln TAR&msjd india semuanya sesak, sudahnya malas nk ke PS takut sesak jgk then pkl3 trs balik. Shopping yg xbest utk kali ni, penat je korek duit tabung....;-(

Berpusu-pusu orang nak masuk sogo, makcik ni pun xsabar nak melintas g sana... Motif Cikna ke sini nak cari perfume,HB,baju&kasut tp xdpt papepun....;-(
Malas masuk sogo kita layan busking sempena Ramadhan bersama palestin, dah dgr lagu free apa salahnya kita menderma.....;-)
Masuk Jalan TAR ni la yg wajib masuk(MUAZ TEXTILE), ade 4 cawangan 2 kat msjid India&2 kat jln TAR 
Ni je yg dpt capai kos bawah RM50, beratur dekat 15minit kot....
Orang ramai berpusu-pusu Cikna cuma dpt rembat HB polo ciplak yg berharga RM15 bolehla dr xde, Kerongsang lak RM10 utk 12pcs(semuanya ni b'tahan la utk 2@3bln )
Masa nak balik adik bawa g meronda kat tempat dia keje "PRINCE COURT" mummy sempat suh kirim salam kat Prof. Muhaya.....;-)

6 ulasan:

  1. huiyooo... mahalnya tiket parking. tak pernah lagi pergi kat situ.

    lamanya 15 minit. nasib baiklah ada barang yang dibeli. kalau tak rasa sia-sia je kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mahalkan better naik p'angkutan awam je...
      Nasib baik dia bka 2kaunter klu x mngkn 1/2jam,hehee...yup, tp ralat gak yg dlm list xde...;-(

      Padam
  2. Balasan
    1. TQ & salam ramadhan jga.....;-)

      Padam
  3. mahalnyee tiket parking..ayoyoyo..huhuhu..

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...