cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

Selamat Hari lahir "Cikna136"



Huuwaaa..., bertambah lagi umur Cikna tahun ni(agak2 bape la umo ko Cikna).....;-) 
Wishlist xde kot, cuma Cikna nakkan kebahagiaan di dunia& di akhirat je,amin......

P/S : oh ye bermula awal bulan 7 ni Cikna nak cari 5bloglist perempuan, 5bloglist lelaki & 5bloglist novelis, Syarat mudah je follow Cikna&komen URL blog kat bawah ni je...

34 ulasan:

  1. epi besday... semuga sentiasa dirahmati Allah

    BalasPadam
  2. Happy birthday, semoga Allah memberkati Cikna :)

    BalasPadam
  3. Selamt Hari Lahir.. MOga sentiasa ceria dan bahagia :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih & Amin.......;-)

      Padam
  4. happy birthday cikna.. may allah ease everything u do.. smile always.. :)

    BalasPadam
  5. selamat menyambut hari lahir ... semoga berbahagia di dunia dan akhirat ...

    BalasPadam
  6. selamat hari jadi... semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan.

    BalasPadam
  7. komen url blog tu kasi link blog ke?
    http://asyuasyuranovelis.blogspot.com
    klu salah padam la ye.. he he he .>u<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup, just follow & bg url link blog ti sng nk bca cerpen@novel.....;-)

      Padam
  8. happy birthday ya cikna..

    # terima kasih sudi join, blog ini ada dalam senarai http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    BalasPadam
  9. happy birthday :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. selamat hari lahir :D . follow sini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, ti Cikna ke sana lak ye......:-)

      Padam
  11. Happy Birthday Cik Na...Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih & Amin.......;-)

      Padam
  12. hepy belated besday cikna.. smoga panjang umur dalam mentaati Allah.. :)

    BalasPadam
  13. jmput follow cikna... :-) happy belated brthdy 2 u...

    BalasPadam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...