cikna136.Asia

!..Ciknanye deariest..!

Kadangkala..........kebetulan itu 1 titik kepada permulaan yang indah..;-)

Tabung E-Day

728 x 90 Lazada Malaysia

UMobile Prepaid FREE Meal CPUV #2

3hari tanpa internet, tadi cek acc nuffnang dapat lagi 1 CPUV, Alhamdulillah & terima kasih kpd MR.NUFFNANG & MR.UMOBILE..........;-)
CPUV ke-2, ngeh3x.......


Promosi dari sykt umobile kali ni best, topup RM30 dpt FREE 1cup mamee express, topup RM50 FREE 1cup mamee express&1botol revive isotonik 500ml.....;-)

Let's grab b4 31st august 2014.......;-)

P/S : klu nampak de iklan2 kat blog Cikna ni jom la ringan2 jari utk tekan@klik ye,TQ..;-)


19 ulasan:

  1. tahniahhh..rezeki nak raya tu..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, hrp2 mcmtu la....;-)

      Padam
  2. Alhamdulillah rezeki tu Cikna... Tahniah yer :)

    BalasPadam
  3. congratulation Cik na...hehehe :D

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  4. Tahniah ... cam best jer ganjaran top up tu .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg best, jom2 g topup.....;-)

      Padam
  5. Balasan
    1. Hehee, mmg best... jom g topup.....;-)

      Padam
  6. tahniah cikna.. saya pun ada dapat cpuv tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih & tahniah juga.... nmpk iklan jgn lupa klik ye,huhuu.....;-)

      Padam
  7. Alhamdulillah, tahniah murah rezeki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq, nmpk iklan jgn segan2 utk klik ye,huhuu.....;-)

      Padam

Komen dari yang HENSEM dan COMEL.......;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...